FONNIT Green

FONNIT Green с кауза за твоя бизнес – „Дари телефон на дете в риск”

Ние, от FONNIT, създадохме сертификат FONNIT Green за диагностика и сертифициране на служебни мобилни телефони, които вече не се използват от служителите или е дошъл момента в който да бъдат заменени от нови.

Това е идеалния момент да създадете кауза във вашата компания, съчетана с подмяната на мобилните апарати.Вярваме, че да дадеш живот означава много, а да дадеш шанс, означава да заживееш отново. Точно затова живота на устройствата може да бъде удължен максимално и то без това да е за сметка на качеството на предлагания продукт, на потребителя или на природата.

Защо да участваш?

Защото мисията на всеки бизнес е преди всичко да помага  на обществото, да се стреми да подобрява средата в която живеем. Фондация Пинк,подкрепяща деца в риск, има нужда от мобилни устройства, за да може децата да имат равен шанс с останалите и да не изостават тенденциите и дигитализацията на света.

Как може да помогнеш?

Заяви своето желание за участие в каузата на FONNITДари телефон на дете в риск” /линк към форма за заявка/ и нашия екип ще се свърже с теб.

Стартирай диагностика и вземи сертификат FONNIT Green : ………..линк към FONNIТ ONLINE!

Повече за фондация Пинк, може да научите тук: http://pinkfoundation.bg/

Единственото условие е телефоните предадени към фондация Пинк, да бъдат сертифицирани, което гарантира безпроблемна работа на основните параметри.

Вижте пълния списък и брой параметри, които се измерват тук:………………../линк към сертификата/

Телефон за конктакти

0700 42 080

0883 342 080

Емейл Адрес

fonnitbg@gmail.com

Следвайте ни